De chef-kok bij restaurant de Heeren van Leeuw zal voor jullie werknemers of leveranciers een vers maar vooral heel smaakvol gerecht samenstellen. Normaal kookt hij de sterren van de hemel in zijn restaurant. Maar nu gaat hij via een instructievideo de deelnemers door het menu begeleiden waardoor de deelnemers zelf moeiteloos aan de slag kunnen. Hij geeft tips en tricks zodat er uiteindelijk een heerlijk gerecht op tafel staat. Een bijpassende wijn erbij en het voelt net als een avondje uit!

"Mijn naam is Auke, chef-kok bij restaurant de Heeren van Leeuw. We koken in Frans klassieke stijl. Herkenbaar, vers en vooral heel smaakvol! Met openslaande deuren aan de oude gracht in Utrecht, creëren we een omgeving waar mensen zich comfortabel voelen en culinair worden verrast. Maar dit keer verrassen de deelnemers zichzelf. Hoe? Ik ga ze helpen!"

Exclusief netwerk lunch / diner bij de Heeren van Leeuw
Een exclusieve lunch of diner bij een high end restaurant? Ook dat is mogelijk. Nodig je 14 meest relevante klanten, medewerkers of leveranciers uit. Laat je verrassen door de gevarieerde en smaakvolle keuken van de chef kok. De passende wijn zal natuurlijk niet ontbreken. 

Alles zal uiteraard volgens de regels van het RIVM georganiseerd worden.

Onder het eten is het mogelijk om een quiz te organiseren of een toespraak te houden. Daarnaast kan er na elke gang geruild worden van plaats. Kortom; netwerken met een culinaire verrassing!