Door onze ongelofelijk mooie aarde kunnen wij als bedrijf doen wat we doen. Onvergetelijke herinneringen creëren. Onze aarde biedt ons verre en onontdekte landen, bijzondere culturen, exotisch eten, spectaculaire landschappen en andere klimaten. Allemaal ingrediënten die een reis zo bijzonder maken en ons werk zo leuk. Wij beseffen heel goed dat wij onze aarde en alles wat zij ons schenkt moeten koesteren. Duurzaam werken is daar een onderdeel van.

Wij als bedrijf hebben ervoor gekozen zoveel mogelijk thuis te werken. Verder vinden onze meetings veelal digitaal plaats en áls we dan toch moeten reizen dan doen we dat met het OV of rijden we elektrisch. Zo dragen wij ons steentje bij om onze CO2 uitstoot te verminderen.

Voor onze reizen kijken we zoveel mogelijk naar rechtstreekse vluchten als er gevlogen moet worden. Maar we hebben ook steeds meer bestemmingen in onze portefeuille die makkelijk te bereiken zijn met de trein. En op de bestemming zelf zoeken we de leukste hotspots en activiteiten uit die dicht bij elkaar liggen. Zo kunnen we het aantal transfers tot een minimum beperken.

 Maar we doen nog meer. Zo is Energy Incentives sinds 2023 trotse partner van de Stichting Trees for All.

Trees for All
Sinds April 2023 is Energy een partnerschap aangegaan met Trees for All. Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. Zo investeert Trees for All in een groene en gezonde aarde voor iedereen. Doormiddel  van deze samenwerking zal alle CO2 uitstoot door Energy’s ingekochte vluchten worden gecompenseerd.

Reizen met de trein
Een reis met de trein stoot 7 tot 11 keer minder CO2 uit dan een reis met het vliegtuig. Verschillende treinmaatschappijen bieden steeds meer mogelijkheden. Wij hebben een aantal bestemmingen op een rijtje gezet die goed te bereiken zijn met de trein. Wil je meer toelichting of wil je toevallig naar een andere bestemming met de trein? Neem dan contact met ons op of klik op de buttons hieronder!