De Ardennen zijn grofweg in twee stukken te verdelen. Het één kent meer bossen, steile kliffen en rotsformaties terwijl het ander een rustiger glooiend landschap heeft. De Ardennen kent tevens een aantal kleine zeer sfeervolle middeleeuwse steden die goed bewaard zijn gebleven. De pittoreske straatjes met kinderkopjes en middeleeuwse huizen zijn nog in perfecte staat.

Dinant, Vielsalm en Bouillon hebben alle drie een prachtige omgeving waar veel activiteiten ondernomen kunnen worden. Denk hierbij aan kajakken, waarbij je ondertussen kan genieten van de omgeving. Of wil je je incentivereis nog spannender? Kies dan voor een sportief parcours langs rotswanden waarbij je verschillende obstakels tegenkomt.

Wil je het iets minder spannend, dan kan je ook de leuke stadjes bezoeken of wandelen door de natuur. Bij verschillende wandelroutes kan er uitgekeken worden op het indrukwekkende vergezicht van de vallei van Lesse. Sluit de dag af met een wijn- of bierproeverij en slaap als een prins of prinses in een eeuwenoud kasteel.

Kortom; een perfecte plek voor een incentivereis. En ook nog eens dicht bij huis!