Maastricht staat bekend om haar 'sjiek en sjoen' (lees: sjieke karakter en mooie uitstraling). Maar het heeft ook een ruige, rauwe industriële kant. Daarom is Maastricht een perfecte locatie voor een incentivereis. Dicht bij huis, maar toch het gevoel van ver weg.

Daarnaast is er een heleboel te beleven. Ontdek Maastricht en de omgeving bijvoorbeeld via een privé boot vanaf het water. Varen over de Maas is via Energy Incentives & Events nog nooit zo leuk geweest. Of wat dacht je van een bezoek aan de Limburgse mergelgrotten? Ga ondergronds met een wandeltour of kies voor grotbiken voor degene die wat meer adrenaline zoeken.

Verder zijn er in en om de stad ontzettend veel mooie historische gebouwen die ook een rol kunnen spelen bij een incentivereis. Denk bijvoorbeeld eens aan een diner in een kerk, een prachtig Rijksmonument uit de 17de eeuw met een bijzondere uitstraling, of slapen in een kasteel met bijna vier hectare parktuin.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de zuidelijke gezelligheid. Maastricht staat bekend om zijn goede sfeer, gezelligheid en dynamiek. Aan het Vrijthof zijn veel borrel- of eetmogelijkheden, of wandel door de vele straatjes op zoek naar de beste sfeer. Alles in het centrum is lopend te bereiken.

Kortom, Maastricht is van alle markten thuis en dat betekent ultiem genieten op deze incentivereis!