Nieuwe dingen geven nieuwe energie!

- Marieke van Geffen

De tijd lijkt nu soms even stil te staan. Tijd voor innovatie. Want in de drukte van de dag met reizen, events en advies kwamen we daar niet veel aan toe. De een zat in Dubai, de ander in Noorwegen en de ander was druk om de balletjes in Nederland hoog te houden. Wat een verschil met nu.

Tijd om te luisteren naar de Dikke van Dale. Want zoals de Dikke van Dale zegt: "Innovatie is invoering van iets nieuws”. Gelukkig krijg ik daar als persoon veel energie van. In mijn vorige werk heb ik me veel bezig gehouden met innovaties en ook op privégebied ben ik steeds op zoek naar nieuwe restaurants in Utrecht om eten te bestellen, nieuwe natuurgebieden om te wandelen of nieuwe muziek om te luisteren. En uiteindelijk wilde ik dat gevoel van “uit een vliegtuig springen” ook maar eens zelf ervaren. Want zeg nou zelf, nieuwe dingen geven toch altijd nieuwe energie?

Dus zo zijn we afgelopen tijd naast het reilen en zeilen van de lopende projecten ook erg druk aan de slag gegaan om te kijken hoe we binnen Energy nog efficiënter, creatiever en professioneler kunnen werken. Met af en toe een brainstorm of een discussie, om zo tot de beste ideeën en resultaten te komen.

Een mooi uithangbord is onze nieuwe website, waarop vooral met beelden goed te zien is hoe we mensen verbinden en wat een gave nieuwe plekken we aandoen. Wat ik daarbij ook erg gaaf vond om te ontwikkelen is de nieuwe app. Deelnemers kunnen deze app gebruiken op reis of voor een event. Zo kunnen ze kijken naar het programma of checken in het smoelenboek hoe die ene collega ook alweer heet.

Daarnaast ben ik me meer gaan verdiepen in online marketing. Want hoe jammer is het als je zoekt op onze bedrijfsnaam en we niet bovenaan Google verschijnen. Er zijn zoveel mogelijkheden, waarom zouden we die niet wat beter benutten?

Het belangrijkste is natuurlijk onze klant. Hoe is de reis of het event geweest? Wat zijn onze verbeterpunten? We hebben gewerkt aan digitale evaluatieformulieren voor onze klant of deelnemers om onze dienstverlening nog beter te maken. Wat we daarbij ook steeds meer doen is op lange termijn incentiveplanningen en adviezen geven. Zodat we er samen een vruchtbaar jaar van kunnen maken.

En uiteraard zijn we constant in gesprek met lokale agenten om te kijken naar de mogelijkheden in deze tijd en blijven we scherp op onze processen en structuren. Een goede manier om vooruit te kijken.

Dus voer, net als ik, eens wat nieuwe dingen toe. Privé of werkgericht. Een nieuwe werkplek, een spelletje om de dag te beginnen of een nieuw gerecht. Het hoeft niks groots te zijn (ook al zou ik skydiven zeker aanraden😉). Echter probeer het eens, let maar op, het helpt jou en het bedrijf vooruit en bovendien geeft het nieuwe energie!

Skydive
Marieke voor haar sprong